Lyckad loppis

Vilken härlig dag loppisen blev! Solen sken, fynden flöda och fika avnjöts. Hela torget var fullt med besökare som strosade runt mellan träden med famnen full av nygamla saker. Tänk att det någon annan inte har nytta av kan komma till liv i ett nytt hem? Fantastiskt.

Tack till Sonja Månsson och Eva Johansson som sålde kakor och fika för glatta livet. Tänk att en kaka kan smaka så gott när den får avnjutas på en bänk utomhus. Tack också till alla som sitter med i Loppisgruppen för att ni har anordnat det så himla bra. 

Sist men inte minst, så hade ju inte Kvarntorgets Vänner-loppis varit den samma utan vår ordförande Maria Månsson som stod och sålde sina hemmagjorda salter och annat gottigt. 

Ja, kort och gott TACK till alla besökare och deltagare. Otroligt roligt att se så mycket liv och rörelse på vårt torg.

Mvh Ottilia Rolandsdotter

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *